Elektromos serpenyő, 40 cm, 2200 W, AzurA (AZ-SP40)

Gyártó: AzurA

Garancia: 1 év

Cikkszám: AZ-SP40


A termék jelenleg nem kapható.
Várhatóan rendelhető: Nincs információ


Az Azura elektromos serpenyő az egyike azon sokoldalú készülékeknek, amelyekkel fejlesztheti a konyhai felszereltségét! Mindenféle konyhai technika kezelésére alkalmas. A nagy kapacitás és állítható hőfokszabályozó lehetővé teszi, hogy kis és nagy mennyiségű ételeket egyaránt tökéletesen el tudjon készíteni. Mosogatógépben mosható és tapadásgátló bevonattal rendelkezik, ezáltal a tisztítása is gyors és hatékony.

Elektromos – maximális rugalmasság
Olajban és sütőben való sütés, párolás, dinsztelés, főzés: ez a többcélú Azura elektromos serpenyő maximális rugalmasságot biztosít az elkészítendő alapanyagokhoz és az elkészítés helyéhez – Önnek csak egy konnektorra van szüksége. Gondoljon arra, milyen kényelmes ez kempingezés közben, ha nem áll rendelkezésére gáz, vagy ha csak szeretné fejleszteni az alap konyhai felszereltségét.

Állítható hőfok – Pontos sütés mindenféle alapanyagokhoz
A hagyományos tűzhelyekkel és főzőlapokkal szemben az elektromos serpenyőket állandó hőfokra tudja állítani, amely gyorsan módosítható. A főzési hőmérséklet teljes szabályozásával tökéletesen megfőtt ételeket kap, és nem kell félnie, hogy odaégeti vagy nem főzi meg eléggé a vacsoráját. A fröccsöntött fűtőelemekkel rendelkező, vastag, fröccsöntött alumínium váz kiváló hőeloszlást biztosít az egész főzőfelületen.

Tapadásgátló bevonatú belső felület a kevesebb olajhasználat érdekében
A belső kő főzőfelület kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkező, tökéletes bevonatot biztosít, ezáltal az eredmény egy nagyon egyszerűen tisztítható elektromos serpenyő, melyben szinte azonnal elkezdhet egy másik ételt főzni. Hogy még egyszerűbb legyen, a serpenyő és a fedél is mosogatógép-álló.

Családi méretű serpenyő
Az elektromos serpenyőnk tágas helyet biztosít a hús és a zöldségek számára Ezáltal időt takaríthat meg, mivel nincs szükség arra, hogy két külön edényben főzze az alapanyagait.

Biztonságos
Edzett üvegfedél, valamint „cool-touch” gombok és fogók teszik lehetővé a serpenyő egyik helyről a másikra való biztonságos szállítását akár rögtön főzést követően.

Jellemzők

Edzett üvegfedél a rendkívüli tartósság érdekében
Rendkívül mély, vastag, fröccsöntött alumínium váz, melyben több hely jut az alapanyagoknak
Fröccsöntött fűtőelemek az egyenletes hőelosztás érdekében
Kioldó hőfokszabályozó-dugó az egyszerű leszereléshez
Állítható hőfok a pontos sütéshez
„Cool-touch” gombok és fogók az extra biztonság érdekében
Tapadásmentes bevonatú serpenyő a zsírszegény sütésért
Mosogatógépben mosható (kivéve a hőfokszabályozó-dugót)
Kis helyigényű, négyszögletes elektromos serpenyő

A csomag tartalma
1 db elektromos serpenyő
1 db lecsatlakoztatható tápkábel
Kézikönyv

 • Jellemző: Tapadásmentes bevonat, Be- és kikapcsolás jelző, Cool-touch fogantyú, Mosogatás-biztos, Állítható hőmérséklet-szabályozás, Kioldó tápcsatlakozó, Fröccsöntött alumínium váz
 • Anyag: Alumínium, műanyag
 • Szín: Fekete
 • Teljesítmény: 2200 W
 • Vezetékhossz: 0.7 m
 • Dugasz: Schuko / Type F (CEE 7/7)
 • Sütőfelület: 30 x 38 cm
 • Frekvencia: 50/60 Hz
 • Gyűjtőtérfogat: 7.0 l
 • Belsőm magasság: 8 cm
 • Hőmérséklet-állítás fokozatok: 5
 • Átmérő: 40 cm