WiFi intelligens vízszivárgás-érzékelő, Elemes, Nedis (WIFIDW10WT)

Gyártó: Nedis

Garancia: 1 év

Cikkszám: WIFIDW10WT

Rendelhető > Szállítás: 1-3 munkanap

Ár: 9 790 Ft


db


Az intelligens vezeték nélküli szivárgásérzékelő és riasztó használata most minden eddiginél egyszerűbb. Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi-hálózathoz, nincs szükség külön hubra.

Megkönnyíti a vízszivárgás megfigyelését a nehezen elérhető helyeken
Lehet, hogy a működtetése egyszerű, mégis igen összetett problémára biztosít megoldást. A legtöbb vízszivárgás nehezen elérhető helyeken kezdődik, a padlódeszkák alatt. Most végre megfigyelheti a kockázatos területeket, és időben értesülhet a víz észleléséről, még mielőtt a probléma elhatalmasodna.

Egy méternél hosszabb cső megfigyelésére képes
Nem kell mást tennie, csak meghatározni, az egységen hol lehet probléma. Mindössze 6 mm-es szélességének és 115 cm-es hosszának köszönhetően ezzel a praktikus és vékony hosszabbítóval a nehezen elérhető területek is megfigyelhetők.

Nem igényel karbantartást
A karbantartást nem igénylő egység több mint két éves rendelkezésre állási ideje hosszú ideig tartó nyugalomról gondoskodik.

Azonnali értesítések
Ha a vezeték nélküli vízérzékelő vizet érzékel, hangjelzéssel értesíti Önt, és azonnali értesítést küld mobiltelefonjára. A probléma első jelére azonnal reagálhat.
45 m-es vezeték nélküli hatótávolsága révén az érzékelő otthona vagy irodája legnehezebben elérhető helyein is elhelyezhető.

A Nedis® SmartLife
Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek – például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák – széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.
Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.Jellemzők
Vízérzékelés és figyelmeztetés probléma legkorábbi időszakában – az nedvesség és víz okozta károk költséges helyreállításának megelőzésére
Hangriasztás és azonnali értesítés telefonjára – a gyors tájékoztatásért
Közvetlenül csatlakoztatható a Wi-Fi routerhez – nincs szükség külön hubra
Több mint két éves akkumulátor-élettartam – a hosszú ideig tartó megfigyelésekhez
A hosszabbítókábel akár 115 cm távolságú ellenőrzést tesz lehetővé az érzékelőtől – a hozzáférhetetlen csövek eléréséhez

A csomag tartalma
Vízérzékelő (elemmel)
Fali rögzítő
Bővítő
Gyors üzembehelyezési útmutató

  • Detektor típusa: Vízszivárgás érzékelő
  • Vezeték nélküli technológia: Wi-Fi
  • Szín: Fehér
  • Antenna nyeresége: 2 dBi
  • Elemek (tartozék): 1x CR2
  • Bemeneti feszültség: 3 VDC
  • Frekvenciatartomány: 2400 - 2483.5 MHz
  • Max. rádió adóteljesítmény: 20 dBm
  • Működési hőmérséklet: 0 - 40 °C